Salg og udlejning af erhvervsejendomme

Hos Easybo finder du et forskelligt udvalg af erhvervsejendomme og erhvervslejemål til salg eller udlejning. Vores erhvervsejendomme er med muligheder fra mindre m2 til store haller som kan anvendes til produktion eller lager eller indrettes efter ønsker og behov.

Erhverv Leje
Udlejning af erhvervsejendomme
Vi har et stort udbud af erhvervslejemål i Midt- og Vestjylland. Vi tilbyder erhvervsejendomme inden for kategorierne kontor, kontorfællesskaber, produktionshaller, lagerlokaler, butikker og andre erhvervslokaler til attraktive priser.

Vi gør det overskueligt for dig at finde dit næste erhvervslejemål, som passer til din virksomheds formål, ønsker og behov. Du kan sammenligne priser og oplysninger på de enkelte erhvervslejemål, så du finder den mest optimale erhvervsejendom til din virksomhed.

Fordelene ved at leje frem for at eje
Det kan være fordelagtigt for din virksomhed at leje en erhvervsejendom af flere forskellige årsager.

Skab positive resultater på bundlinjen
Det kan være, at du har en nyetableret virksomhed. I stedet for at investere penge på at købe en erhvervsejendom, kan du investere pengene i din kerneforretning og skabe positive resultater på bundlinjen. Det samme princip gælder for veletablerede virksomheder.

Opnå øget fleksibilitet
Din virksomheds ønsker og behov kan ændre sig. Din virksomhed kan blive nødt til at flytte i nye lokaler. Når du lejer en erhvervsejendom, opnår du en øget fleksibilitet. Du skal dog være opmærksom på opsigelsesperioden i lejeaftalen.

Opnå synergieffekt
Du kan vælge at etablere din virksomhed i et kontorfællesskab sammen med andre virksomheder, hvor der er fordelagtige fællesfaciliteter såsom fitnesscenter, kantine og mødelokaler. Din virksomhed kan derfor opnå en synergieffekt.

Undgå udgifter til drift og vedligeholdelse
Når du lejer en erhvervsejendom, er du fri for udgifter til vedligeholdelse og drift af bygningen. Det står ejeren af bygningen for.

Definer din virksomheds behov, før du lejer en erhvervsejendom
Det er vigtigt at definere din virksomheds behov, krav og ønsker, før du lejer en erhvervsejendom. Derudover er det god ide at få styr på reglerne, som er beskrevet i Erhvervslejeloven. Dermed er du bedre rustet til at indgå en fordelagtig lejeaftale. Lejeaftalen sikrer, at du og udlejer er enige om lejevilkårene.

Bestil en fremvisning
Når du finder den ejendom, du synes er interessant, kontakter du os for at få en fremvisning af ejendommen. Du kan kontakte os vha. kontaktformularen på hjemmesiden eller ringe til os på telefon: 25 56 17 25.

Du er altid velkommen til en uforpligtende samtale om dine muligheder inden for leje af erhvervsejendomme.

Erhverv Salg
Erhvervsejendomme til salg
Vi sælger erhvervsejendomme i Midt – og Vestjylland til attraktive priser. Vi har erhvervsejendomme til salg i alle størrelser og til mange forskellige formål. Vi har et bredt udbud af erhvervsejendomme til salg inden for kategorierne kontor, kontorfællesskaber, produktionshaller, lagerlokaler, butikker eller andre erhvervslokaler.

Vi har et stort kendskab inden for salg af erhvervsejendomme. Dermed kan du være sikker på, at du køber den erhvervsejendom, som passer bedst til dine krav, ønsker og behov. Vi stræber efter at yde den bedst mulige service, så du oplever en stor tilfredshed med dit køb.

På vores hjemmeside kan du sammenligne priser og oplysninger på de enkelte erhvervslejemål, så du finder den mest optimale erhvervsejendom til din virksomhed.

Find den rigtige erhvervsejendom
Ejendomsinvestering er en langsigtet sikker investeringsmulighed. Med tiden kan du opnå et afkast enten ved at leje erhvervsejendommen ud, sælge den eller ved at benytte den selv.

Køb af erhvervsejendom er en stor investering. Derfor er det vigtigt at træffe en fornuftig beslutning baseret på din nuværende økonomiske situation, krav, ønsker og behov.

Det er som regel mere omfattende at købe en erhvervsejendom frem for en privat bolig. Har du en mindre virksomhed, kan det være vanskeligt at finde ressourcer til de nødvendige analyser forud for et køb. Derfor kan det være en fordel at modtage professionel rådgivning undervejs i købsprocessen. Det er vigtigt at vide, hvilke konsekvenser købet kan have for din virksomhed, om der er restriktioner i forhold til anvendelsen af ejendommen, er der lejeaftaler forbundet med ejendommen eller hører noget af inventaret med i købet.

Vi er klar med relevant rådgivning, så du træffer de rigtige beslutninger i forbindelse med dit køb af en erhvervsejendom.

Bestil en fremvisning
Når du finder den ejendom, du synes er interessant, kontakter du os for at få en fremvisning af ejendommen. Du kan kontakte os vha. kontaktformularen på hjemmesiden eller ringe til os på telefon: 25 56 17 25.

Du er altid velkommen til en uforpligtende samtale om dine muligheder inden for køb og salg erhvervsejendomme.