Stort, naturskønt og gennemrenoveret sommerhus - her får du fuld valuta for pengene!


NB. Se flere billeder af sommerhuset nederst på denne side.

Med denne nyrenoverede perle får du fuld valuta for pengene. Med sine 165 m2 og 7-8 sovepladser + ekstraopredning, er der plads til både små og store familier.

Sommerhuset har 3 dobbelt soveværelser samt 2 dejlige stuer. Der er stort lyst køkkenalrum, samt bryggers og køkken.

Badeværelset har hjørnebadekar og med god plads.

Sommerhuset har 4 dejlige terrasser - heraf én med udsigt over havnen.

Området er naturskøn og med kun 100 meter til badestrand og havn er der ingen undskyldninger for ikke at have en god ferie - og så til små penge. 

Priser Info
Uge 27-32 Mandag-søndag 4000,- inkl. forbrug
Uge 33-26 Mandag-søndag 2600,- inkl. forbrug
Uge 33-26 Fredag-søndag 1000,- inkl. forbrug
Slutrengøring 650,-

Er sommerhuset ledig? Send forespørgsel her
Kontaktoplysninger

Telefon: +45 22 97 02 71 
E-mail: kontakt@easybo.dk

Skal sommerferien gå til Langeland? Her får du 5 gode grund til hvorfor.


 

Det er altid en suveræn idé at være hurtigt ude, når det kommer til planlægning af ferierne. Dette bliver endnu mere tydeligt, hvis man afholder sine ferier i de almene højsæsoner. Desto tættere man kommer på ferien, desto færre og dyrere bliver mulighederne, når alle de gode rejser, sommerhuse, campingpladser og hoteller bliver booket. Derfor bør man altid være i god tid, om man vil til udlandet, eller hvis ferien skal holdes indenrigs.

Når det kommer til sommerferier i Danmark, så er én af perlerne Langeland. Langeland byder på en ferie naturskønne og idylliske omgivelser, familievenlige aktiviteter samt delikate, kulinariske oplevelser. Alt dette tilbydes på en særligt ubesværet facon, da man blot behøver at køre en kvik tur i bilen for at komme frem. Her kan du finde fem særdeles gode grunde til, hvorfor du skal vælge Langeland som din næste sommerferiedestination.

1. Festival til hele familien

På Langeland finder der hvert år en festival sted, som – ikke særligt overraskende – er opkaldt efter øen selv. Langeland Festival er en festival, som formår at tilbyde en stemning og et program, som retter sig mod hele familien. Hvis du derfor har svært ved at få fastlagt planerne, når teenagebørnene vil til Roskilde Festival, og du egentligt selv gerne vil høre musik fra din egen ungdom, så er sommerferien på Langeland det rette valg.

Her finder du en festival, der tilbyder dig både nostalgisk og samtidig musik. Det hele finder sted i behagelige rammer, hvor du finder fest og glade dage, uden at du behøver at gå på kompromis med basal hygiejne og sans og samling, som det ellers er tilfældet til mange andre af landets festivaller.

2. Kulinariske specialiteter

Når vi tager på kulinariske rejser til de varme lande, så glemmer vi ofte, at der er kulinariske traditioner i vort eget land, som er værd at værne om. Danmark har heldigvis mere end stegt flæsk med persillesovs, og du kan dykke ned i de distingverede kulinariske dybder, som du finder på Langeland.

Du kan tage turen til Bagenkop eller Spodsbjerg for at besøge de lokale fiskebutikker, hvor du kan få delikate fiskespecialiteter med hjem til dagens frokost. Dertil kan du næsten altid finde diverse lokalt producerede specialiteter langs vejkanten. Her finder salget sted i alt fra gårdbutikker til simple trillebøre, hvor handelen foregår på basis af troværdighed. Her betaler man til en krukke eller kasse, hvorefter man tager sine varer med sig.

Der er et væld af restauranter, cafeer og butikker på Langeland, og de findes i alskens størrelsesformer. Du kan gå på oplevelse i lokallivets kulinariske udbud på Langeland med god samvittighed. Du vil med sikkerhed finde kvalitetsråvarer, og du støtter lokalsamfundet for hver øre, du spiser dig mæt for.

3. Strandferien til enhver smag

I Danmark er man aldrig mere end 50 km væk fra den nærmeste strand, og det er da af den grund forståeligt, hvorfor vi som folk har havet kært. Strandferier er typisk danske, og selvom somrene i landet ikke altid byder på over tredive grader, høj sol og varmt badevand, så valfarter vi typisk til stranden alligevel.

Til trods for at Langeland er en ø af en beskeden størrelse, så kan øen byde på hele 141 kilometers kyststrækning. Der er derfor en lang række af forskellige strande at vælge i mellem, og du finder alt fra badestrandene, hvor sandet er fint, til de mere stenede strande, hvor gåturene er mere interessante. Dertil finder du alle de strande, som ligger midt i mellem disse.

Der er en masse at lave på stranden, og vejret behøver ikke at være fabelagtigt, skoldhedt og sommerligt, for at det er skønt at være på stranden. Tag en gåtur langs strandkanten, mærk vinden i håret, tænd op i engangsgrillen og nyd naturen – og når vejret er til det, så kan solcremen, badeboldene og de oppustelige badedyr komme i brug.

4. Tranekær og Langelands historie

Hvis du nyder kultur og historie, så har Langeland noget helt særligt at tilbyde dig og din familie. Tranekær Slotsby findes på den nordlige halvdel af øen, og den tidligere Lensgreve har sat markante spor i denne by. Lensgreve Frederik Ahlefeldt-Laurvig levede fra 1760 til 1832, og i denne tid formåede han at udbygge Tranekær Slotsby efter en romantisering af idéen om et tysk fyrstedømme.

Han satte gang i en større byggeaktion, og der blev hentet arbejdskraft i udlandet for at udleve denne drøm. I dag kan man gå på opdagelse i denne historiske slotsby, og man kan besøge de gamle huse, hvis navne tydeligt afslører deres formål. Du finder blandt andet huse som Asylet, Taffeldækkerhuset, Hønsehuset, Musikanthusene, Sadelmagerhuset og Sukkerfabrikken.

Det er ganske let at få en dag til at gå i Tranekær Slotsby, hvis man er blot en kende historieinteresseret. Det er en enestående mulighed for at skabe kendskab til en speciel afart af dansk kulturhistorie.

5. En aktiv ferie i eget tempo

Det er særdeles moderne at holde aktive ferier, og selve idéen om dette kan være ganske tillokkende. Det behøver dog ikke altid at foregå i højt tempo og med sved på panden. På Langeland kan du skabe din helt egen aktive ferie ved at gå på opdagelse i øens mange natur- og byområder. Tag cyklerne med bag på bilen, og gå på opdagelse.

Der er en del fastlagte ruter, som kan være de nemmeste at tilgå. Mange af disse snor sig ganske let og smukt igennem naturskønne områder, og det foregår alt sammen på cykelvenlige veje. Du kan derfor i dit helt eget tempo cykle på eventyr og opdage Langelands mangfoldige natur- og byliv.

Du kan planlægge din rute fra de forskellige seværdigheder, så du når lige så meget, som du har lyst til. Denne aktive og behagelige måde at opdage Langeland på er særdeles populær, da den reelt set retter sig mod hele familien. Langeland kan cykles tyndt både i familiens eller cykelrytterens tempo.

 

Sørg altid for at være i god tid, hvis du booker ferie i højsæsonerne. Så undgår du at blive skuffet, når der ikke findes plads hoteller, vandrehjem eller campingpladser.